بعد إلغاء زفافهما.. صور مي حلمي مع محمد رشاد تثير الحيرة
وضعت المذيعة المصرية مي حلمي حيرة جمهورها في حيرة بعد نشرها صور جديدة من حفل زفافها الذي لم يتم على الفنان محمد رشاد؛ ليرجح البعض أن الثنائي عاد من جديد.
وعلقت مي حلمي على الصور التي نشرتها عبر حسابها على ” إنستجرام ” قائلةً: ” سندريلا لما راحت الحفلة ماكنتش عارفة إن كل ده هيحصل لما ما كملتش الحفلة ومشيت اتقلبت الدنيا على سندريلا وما يعرفوش عنها حاجه غير جزمة ازاز إللي عليها اتكلم كل الناس أيام وشهور ” .
وتابعت: ” الأمير بيدور قالوا عليه مجنون ماتو بنات البلد عشان تيجي مقاسهم بس ماكنتش من نصيبهم وفي يوم من الايام ظهر الجزء الثاني من الحذاء وبان وطلع الأمير مش غلطان لما دور على سندريلا وهو تعبان ” ، مضيفةً: ” دايمًا للحقيقة وجهان جزء متشال لما يجي الأوان وجزء قدام العلن فاكر أنه بكده كسبان اما عن ومن الحب ما قتل: أحب أقول غلطان حشرت نفسك يا صعلوك بين حب الملوك ” .